7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En masse online forretninger tildeler efterhånden en hel del forskellige leveringsformer. En af dem der er mest populær er p.t. at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente produkterne når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er altså virkelig ligetil, og oftest ligeledes den billigste form for levering.

Leveringsdygtigheden er usædvanlig væsentlig om man har brug for varen inden for kort tid, og derfor er det fuldkommen vigtigt at du kigger nærmere på den forventede leveringstid på det pågældende produkt.

Masser af e-shops tilsiger levering på næste hverdag på utallige produkter, men som trods alt er afhængig af at ordren køres igennem forinden et fastslået klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få pakken betjent før pakkemedarbejderne har fyraften.

En hel del internet shops byder på fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du aftager for en fastsat pris. Derudover skulle du overveje den mindst kostelige form for fragt, der i mange tilfælde – ligegyldigt om man opholder sig ved København, Vordingborg eller Sæby – vil være at få leveret din ordre til et afhentningssted.

Diverse løsninger til levering

Det er i dag vældig let gængeligt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på forskellige online forhandlere og med det motiv har adskillige e-forhandlere været presset til at at nedbringe salgsværdien på en række af deres produkter – til babyer og børn, og ligeså til damer og herrer – betragteligt, og endda nogle gange garantere fragt uden omkostninger.

Derfor kan det immervæk være gavnligt at sammenligne enkelte online forhandlere efter rabatkoder inden du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest betalelige pris.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du ønsker at honorere prisen over flere uger.

Før folk køber i en online forretning burde man når alt kommer til alt gennemse webshoppens forretningsvilkår, dog er det normalt ikke specielt ophidsende.

Et alternativt forslag kan derfor være at se nærmere på om e-butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det ofte er et sympol på at online butikken anerkender de danske retningslinjer, og at butikken af og til besøges af jurister der har ekspertise inden for lovgivningen. Det giver dig lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du får vanskeligheder ved din shopping.

Endvidere rekommanderer vi at køberen er klar over de mest vedkommende reglementer der indvirker på handlen, fx hvilken returret online shoppen tilsikrer. Her er det tilmed relevant, at man stadigvæk bibeholder ens kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne vidne om sin bestilling, uanset om man er dreng eller pige.

Det anbefales at du kigger nærmere på internet virksomhedens bedømmelser

Trustpilot giver dig stort set gode chancer for at fortolke adskillige andre forbrugeres reflektioner og derved kan det være til hjælp, at du gennemsøger internet butikkens omtaler forud for at du placerer din ordre.

Facebook tilbyder dig ydermere ret solide løsninger til at få et kig ind i internet forhandlerens kundefokus. Her møder vi faktisk online outlets hvor kunder kan meddele en kritik af deres køb, hvilket også kan benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Websitet finansieres af annonceindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med et hold af internet varehuse hvor vi promoverer firmaernes tilbud, og indhenter honorar i tilfælde af at vores brugere realiserer en bestilling.