7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Temmelig mange e-shops udlover nu til dags diverse fragtmuligheder. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig temmelig smertefri, og oftest derudover den prisbilligste form for fragt.

Du kunne omvendt udse dig at få produkterne bragt hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Denne viser sig i regelen en tak dyrere, men også rigtig uproblematisk. Den prisbilligste løsning er utvivlsomt selv at hente pakken, men dette er betinget af at du opholder dig med kort afstand til e-forhandlerens lager.

Leveringshastigheden kan vise sig at være ualmindeligt bestemmende forudsat vi har behov for dine nye produkter straks, og med det formål er det naturligvis væsentligt at man besigtiger den anslåede leveringsdato for det relevante produkt.

En del online forhandlere stiller udsigt til 1 dags levering på deres bedst sælgende varenumre, men husk at det stiller krav om at bestillingen laves tidligere end et givent klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få ordren fikset inden de pakkeansatte får fri.

Nogle få e-forhandlere frembyder levering uden gebyr, men tit er det forudsat at du shopper for en bestemt sum. Ellers må du foretrække den billigste leveringsudgave, der typisk – om du opholder sig nær Vejle, Birkerød eller Grindsted – vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted.

Alverdens fragtløsninger

Det er i dag usædvanlig simpelt for almindelige mennesker at lave prissammenligning i blandt diverse webbutikker og altså har de fleste e-forretninger fundet det uundgåeligt at tvinge salgsværdien på varerne – til piger og drenge, og yderligere også til damer og herrer – betragteligt, og endda nogle gange tilbyde fragt uden gebyr.

Men det kan trods alt vise sig indbringende at efterse diverse webbutikker efter rabat før du handler, så du er skudsikker på at skaffe sig den prisbilligste pris.

Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du anvende en løsning som fx ViaBill, for så vidt du agter at afbetale prisen af flere omgange.

Forud for at nogen handler hos en webshop burde de i virkeligheden have øje for dens handelsaftale, dog er det normalt et tidskrævende projekt.

Et andet forslag kan derfor være at efterse hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det kan være en forsikring om at internet butikken lever op til gældende dansk lovgivning, foruden at internet forretningen løbende gennemses af jurister der har ekspertise inden for vilkårene på området. Dette er desuden din anledning til at blive hjulpet, ifald du udsættes for vanskeligheder som følge af din handel.

Besigtiges af fagmænd der behersker de gældende bestemmelser

Trustpilot tilbyder fuldstændig solide chancer for at se nærmere på en række andre køberes oplevelser og derved er det at foretrække, at du studerer netshoppens vurderinger forinden du handler.

Facebook frembyder på samme måde tilpas belejlige løsninger til at få kendskab til e-forretningens troværdighed. Her er der endda internet selskaber hvor kunder kan meddele en omtale af deres købsoplevelse, som på samme måde bør anvendes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Vejledning omkring varer og online butikker opretholdes hele tiden, men vi giver ingen garanti imod reguleringer der kan være udført siden nyligste opdatering af de viste oplysninger.